esmaspäev, 31. detsember 2007

Pilt


Selliseid tuulerattaid võib näha vist küll igal pool


Austraalia ilm on meie, eestlaste, jaoks ikka eriliselt kummaline. Vihma võib sadada näituseks ainult mõnesaja ruutmeetri peal.


Pisikesi romantilisi järvekesi leiab ka siitsealt. Johan leidis ühe eriliselt kauni.


Päikeseloojangud on Austraalias omaette nähtus. Ja kui taevas õrnalt pilves on, nagu antud pildil, siis on vaated eriti võimsad.


Meie esimene tööpõld:) Selliste puuridade vahel sai veedetud päris lõbusad kaks nädalat. Ja kirssidest ei saanudki kunagi isu päris täis.


Ivar viis meid vaatama ka Sydney lähedal asuvat Eesti Küla, kus siiani elas veel kümneid eestlasi. Enamuses küll pensionärid, aga siiski tore oli. Ja see maja, mis pildil paistab, on esimene maja, mis sinna külla ehitatud. Ivari isa poolt.


Graham´i juures Laggan´is. See oligi siis see restoran, kus me oma (esimesed, ja mine tea, ehk isegi mitte viimased) Austraalia jõulud veetsime. Ehk siis üks britt keskel ning kuus eestlast teda ümber piiramas. Ja ka meil ei olnud lund:)


Kohustuslik pilt. Lihtsalt pidi tegema sellise ju.



Sydney China Garden. Keset suurt kivist linna on täitsa tore vee ja eksootiliste taimede-lindude-kalade keskel aega veeta.


Sydneys kesklinna pargis oli väga palju malelaudu. Enamik normaalses mõõdus, üks aga Austraallaste mõõdus, sest neile lihtsalt meeldib kõike suurelt teha.


Nahkhiired tunduvad olevat päris tavalised elukad Sydney kesklinnas, sest Kuninglikus Botaanikaaias oli neid umbes miljon. Enamus magasid rahulikult oma und, üksikud aga tegid päris korralikku kaklust.