kolmapäev, 8. märts 2006

ning ära joo see tee, mis seest teeb soojaks nagu päikene

Kirjutasin avalduse. Esimesel real oli kirjas 'filosoofiateaduskonna dekaanile'. Printisin selle siis kenasti ära, varustasin oma autogrammiga ning läksin ilusti kenasti mat-inf dekanaati. Teadupärast täna naistepäev ja kõik ja puha ning oldi seal äärmiselt vastutulelikud ning viisakad. Väga tore. Selgitasin paari lausega avalduse kirjutamise tagamaid ning seejärel rändas paber oma korda ootama dekaani lauale. Kui ka tema oma autogrammi sinna maalib, saab minust lähemal ajal päris ametlik soome keele-arvutilingvistika tudeng. Peen värk. Võib-olla ka mitte väga peen. Igatahes peaks see mõningaid asju lihtsustama.

Kalender ütleb, et täna on naistepäev. Kalender ei valeta. Ta kannab numbrit 2006. Seega täiesti päeva- ja asjakohane soovida kõikidele naistele ja neidudele ja daamedele ja prouadele ja preilnadele toredat naistepäeva ning olge ikka sama toredad ja kaunid ja tublid edasi.
Head naistepäeva!

...eesti muusikast olen leidnud oma uud lemmiku - Tõuseb Traavile. Tõsiselt hea lugu. Tõsiselt healt plaadilt. Tõsiselt healt bändilt.