neljapäev, 19. jaanuar 2006

Eesti parimale muusikule

Ma ei vaata telekat.
Lihtsalt ei tunne, et pean istuma igal õhtul elutoas suures tugitoolis ning õhtu otsa vaatama pisikesest kastist vastu kumamas saateid, mis ei paku mulle suuresti mitte mingisugust huvi. Seda enam, et kui seal isegi vahest tuleb mõni filmi, mis mulle ehk tõesti ka huvi pakuks, siis suure tõenäosusega olen seda juba kinos või digitaalsel kujul nautida saanud.
Siiski vaatamata telerivaenulikkusele juhtub kord kuus ikka pult kätte ning võimalus need kolm kanalit läbi klõpsida. Ühest tuleb tõsielusari, teisest seebiooper, kolmandast lahatakse mõnda mõttetut probleemi või näidatakse halba USA filmi (järjekord ei ole üldsegi vastavuses kanalinumbritega). Siiski juhtusin hetkeks ETV kanalilt kuulma tuttavat häält. Lugemas saatetutvustusi. See ei olnud mingi suvaline hääl, vaid väga rahustav ning sellise seletamatult mõnusa kõlaga. Me oleme teda harjunud ehk rohkem kuulma raadiost laulmas "...ma aasal niidan maasikaid ja laulan vaikides...". Selliseid asju on tore avastada. Ning kuigi ma üksvahe ei arvanud ETV-st kuigi hästi, on asjad muutumas paremuse poole, sest just meie ainus riigikanal on see, kust tuleb ka tõsiselt häid filme aegajalt. Igatahes Saatpalu häält on alati hea kuulda ning kui kunagi peaks juhtuma, et arvuti hakkab oskama inimkeeles suhelda arusaadavalt, siis minu arvuti hakkaks olema suure tõenäosusega just Saatpalu Lauri häälega. Võibolla ka isegi auto:)
Lauri Saatpalu uusim (julgen arvata, et avalikkuseni pole hetkel ühtegi uuemat jõudnud) lugu, Muusik, mängib juba ei tea mitmendat korda. Ja isegi vaatamata võibolla natuke ebaharilikumale keelekasutusele on Muusik väga dagölik Dagö lugu. Joonistatud mees tõotab tulla eelneva loominguga vähemalt sama hea. Kui mitte parem.

Et igasugused beibed ja blondiinid, kes te seda lehte kindlasti samuti suure huviga loete(:S), ka sellest jutust aru saaksite, siis eelnev lõik ka teile arusaadavas keeles.

laury aamh.. zaatpalu uuzim ( julgen arwata , 2t nagu awalikqz2ny p0lee h2tk2l üht2gy uu2mat jõudnud ) :$ lugu , muuzik , mängib juba yyy! 2y tea mitm2ndat k0rda . ja iz2gy waatamata :D:D:D wõib0lla natuk22 ebahariliqmalee yyy! keelekazutuzelee 0n muuzik wäga dagölik dagö eee.. lugu . kammoon j00niztatud meez kammoon tõ0tab tulla 22ln2wa l00minguga wähemalt zama ici hea . ici qy mitt22 parem . :D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

Nüüd peaksid kõik rahul olema.