kolmapäev, 11. jaanuar 2006

reitipeded

On see nüüd ilmast või sellest, et pean õppima hakkama või veel millestki muust, aga mind vaevavad täna väsimus ja tüdimus ja absoluutne teotahte puudumine. Tund aega ühe koha peal istumine ja teist kohta vaatamine tundub täiesti mõistlik tegevus olevat. Äraütlemata kehv olukord.

"Valitsust tuleb sundida lõpetama lindude rändamine, ei mingeid rändeid enam, las jäävad sinna lõunasse, tuleb maha lasta kõik linnud, üles rivistada kõik meie mehed, sõjavägi Sotšist Krimmini, kõikvõimalikud lindude ülelennud peavad jääma sinna, kust algavad". Kas see on normaalse inimese jutt? Nõnda kõneles sm Žirinovski, kes lubas kõik rändlinnud surnuks ära tappa:S Meenutab NLiidu poliitikat, kus lubati jõed panna tagurpidi voolama ning päike panna ainult ühe kuuendiku maakera peale paistma (teadagi millise kuuendiku). Väidetavalt ressursside puudulikkuse tõttu jäid neil tollased plaanid siiski katki:S Aga kole kehv lugu oleks, kui aetaksegi kevade hakul püssimehed viimset kui lindu maha laskma. Kas tõesti saab olla nii lühinägelik ja loll? Mina isiklikult loodab, et ei saa. Aeg teab paraku paremini seda vastust.

Teinekord leiab veebis ringi kolades sellist, mis ajab ühte pidi naerma, teist pidi nutma. Näituseks üks
http://finsoft.city.ee/?d=Ratelog#bottom selline lehekülg. Ehk siis üks tüüp, kes nimetab end FinSoftiks, tegi väikese katse.
"
Rates olin realistlik hindaja, hindasin enamusi
kasutajaid hinnetega 4-5, harvemini 3,2 ning väga harva
hindega 1 , seitsmeid panin
väga tihti (boonuspunkte polnud
kunagi üle) ning lisaks ei
sõimanud ega solvanud kunagi kedagi, üldiselt ei kippunud
teiste pilte isegi kommenteerima, profiilis oli ära toodud
väga üksipulgi milliseid pilte ma halvemini hindan ja miks,
siin on siis kogu kuidas inimesed objektiivsest hindamisest
arvavad..."
Nõnda ta siis hindas reitikontoomanikest vastassoo kodanikke (ehk siis naisi). Rate.ee enda statistikast lugesin välja vaid, et naisi on kasutajate hulgas 51% ning mehi 49%. Keskmise vanuse kohta ma suurt teada ei saanud, kuid julgen pakkud kusagile 16-17 kanti.
Nõnda FinSoft siis hindas inimesi nii nagu ta hindas ning inimesed avaldasid arvamust tema hindamise kohta järgnevalt:
***
krdi pedofiil.. mix sa
mulle 3 panid?ma just yritan sin topis ylespoole saada..a
sina sittusid mu 12
http://www.rate.ee/users/crizzu54
***
TYRA J2LLE SA
LAMMAS SITTUD MU SKOORI T2IDS....K2I NAHHUI ! ! ! ! ! ! ! !
! ! !
http://www.rate.ee/users/BabyPink
***
mine putsi
kuradi pervar
http://www.rate.ee/users/Must-Panthera
***
pane põlema
ennast ome ühtetega...
jaaaaa.....ma ei oleks selline...aga mul oli mega hää
skoor aga nyyd daaa äge kyll
fuck you and have nice day....
http://www.rate.ee/users/vahukommike
***
TÄNAN SIND
SITAKAS ...
http://www.rate.ee/users/tydruk006
***
NO, MINE PUTSI MEES....VAATA, MILLINE SA
OLED:s
http://www.rate.ee/users/DreamyLiiz

Siin siis kõigest mõned näited noorte eesti naiste kõnepruugist, sõnavarast ning mõttetegevuse(tuse)st. Sellest on paganama kahju. Ning terve rate.ee on selliseid täis. Nende jaoks on see reaalsus. Mõni satub masendusse ja mõtleb enesetapu mõtteid või lubab kandid kallale saata, kui keegi talle ühe paneb. Ükskord tuleb see päev, mil keegi tõesti end "1" pärast ära tapab või vähemalt proovib seda. Võibolla siis saavad meite lapsevanemad aru, et rate.ee ei ole mõeldud kasvavale lapsele. Tegelikult ei ole see üldse mitte kellelegi mõeldud.
Reitipeded seebiks

Et siis sellised teemad täna..
Järgmisel korral ehk juba midagi rõõmsamat:D

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Samas kaugel pole veel ajad, kui Sul ka sääl isegi miskid pildid vist rippusid? Vähemasti kommisid küll usinasti;)

11 jaanuar, 2006 22:22  
Blogger Mati Allas said...

Mingi kui mu mälu mind ei peta, olid isegi Sina reidis esindet. Kuid ei hakka me täna siin uurima, kes on ja kes ei ole.. Kommenteerin ma siiani usinasti.. mitte siiski reidis. Põhimõtteliselt need arulagedad bimbod ning lapsed (18 ja alla tüdrukud on lapsed) muutsid asja minu jaoks täiesti vastuvõetamatuks. Igal matsil on nüüd digifotokas taskus ning klõpsitakse sadade kaupa mõttetuid reitipilte, mis on absoluutselt kaugel igasugusest fotograafiast ning pahatihti ka sündsusest. Ning siis veel need iccid ja irwid ja kled ja igast muud imeelukad koos lõppematute roppuste ning rõvedustega viisid asja selleni, et konto tuli sulgeda.. Mis oli väga tark otsus. Sõjaväes sai viimati sisse logitud vist.. seal oli muidugi kõigil kolm kontot vähemalt ning kommenteeriti kõike ja kõiki nii kuis vähegi torust tuli.

Kuid kindlasti on sealgi toredaid inimesi... nagu igal pool mujalgi elus ette tuleb. ent siiski..

11 jaanuar, 2006 23:54  

Postita kommentaar

<< Home