teisipäev, 24. märts 2009

Pilt vol.43


Näedsa, kanad va raisad ka juba suureks kasvand..


*a*a*a*a


Ralli


Sellises majas me resideerusimegi oma päris mitu kuud. Kõvasti enam kui pool aastat kui olla aus. Tagantjärele mõeldes ehk nii hull ei olnudki, samas väga tagasi ka sinna enam ei kisuks nonde tüüpidega. Aga ookean oli ainult 5 min jalutuskäigu kaugusel ning töölegi polnud hommikul vaja rattal rohkem vändata.


Justtäpselt. Me ei ela enam Sydneys. Saatsime oma ülemused seenele, pakkisime kodinad oma ratastel kodusse ümber ning nõnda me nüüd jälle ringi veereme mööda Austraalia ilma.
-Sydney Olümpiapark


Liiga kauaks olime jäänud juba ühele kohale paigale. Pealegi oli tööga nõnda, et ei tulnud sealt loodetud rikkusi. Muidugist mina vähemalt ei kahetse küll miskit, kaasa arvatud seda, et sealt nüüd jalga lasksime.
-Sydney Olümpiapark


Et Liisi on kogu aeg tahtnud Canberrat külastada, siis saigi rattad sinna poole pööratud. Ja nõnda me nüüd siin olemegi. Ei ole õrna aimu, mis meist edasi saama hakkab. Eks sama vana - üritame tööd otsida ning uut kodu endale.
-Sydney Olümpiapark


Canberra on siis teadupoolest päälinn sellele pisikesele mandrile. Kuna ta ainult ühe eesmärgiga ehitatud on, siis siin vist väga palju rahvast peale poliitikute suurt ei resideeru. Noh, nood inimesed, kes neid poliitikuid siin teenendavad ja nõnda ehk siis poodnikud ja ehitajad ja koristajad ja õpetajad ja muud asjapulgad, ilma kelleta kunnid ka hakkama ei saaks. Igatahes on pintsakus ja lipsus rohkem inimesi kui pintsaku ja lipsuta.
-Moss Vale


Suur lammas. Austraalias on hästi palju suuri asju - suur banaan, suur kartul (mis meenutab pigem suurt ju...i), suur vähk, suur mango, suur ananass. Austraalia on ise ka suur. Ja päris suur on see ookean, mis seda ümbritseb. Ja suur on ka kõrb, mis selle sees on. Peaaegu sama suur kui mitte kõige... eee... taibuka... khm... ameerikamaalased.


Jajah... just sealt jah..


Tuulepark





Goulbourne kohtumaja


Sydney Olympic park üks paljudest staadionitest. Ja üks vähestest, kuhu niisama sisse pääses ringi vaatama.