pühapäev, 30. november 2008

Pilt vol. 28


Me olime sellest vaatekohast umbes sada korda juba mööda sõitnud ning ometigi ei olnud kunagi saanud mahti auto kinni pidada ja mäkke ronida. Lõppeks sai see viga parandatud ja nagu näha võib ei pidanud me kahetsema. Pealegi vasakul oli ookean ning rannad ja värgid nii et pole paha..


Austraallased on väga mugavad ning alkoholilembelised. Vähemalt nõnda võib jääda mulje nähes kõiki neid drive-in ja drive-through alkoholipoode. Sõida muudkui aga sisse ja Sa ei pea isegi jalga autost välja tõstma. Aga vähemalt siinmail ei müüda alkoholi toidupoodides. Mittemingisugustes.


Eestlaste kohta kehtib üllatavalt hästi ütlus "algul ei saa vedama, pärast ei saa pidama". Cami kohta peab paraku ütlema, et algul ei saa vedama, pärast ei saa ikka vedama. Ja kuigi tal mõttelend on teinekord väga vinge ning käib ekstra suure kaarega, siis tegudeni ei taha asjad kohe kuidagi jõuda. Üllatusena tuli näitas ta aga üles lõpuks mingit initsiatiivi endapoolset ning sai mindud ühe staadioni lähistele metsa bambusejahile. Noh, ubadel hea nende najal end kõrgemaks sirutada. Ma loodan, et nüüd oad ära ei sure ning bambus seal kasvama ei lähe.


Istu siia kallis.. istu-istu..


Kahe vahel...


Tegelikult oli see palju kõrgem kui siin tundub..


Parkimine algajatele. Tegelikult oleks sinna vahel saanud ehk isegi paberilehe lükata.