reede, 26. detsember 2008

Pilt vol. 31


Teised jõulud Austraalias, sedapuhku Moss Vale's. Et me tahtsime Sydneyst võimalikult vara minema saada enne seda jõuluhullust, sõitsime välja päris mitu päeva enne juba ning seekord põikasime läbi Sydney lõunarannikust, kuhu seni polnud veel jõudnud varem. Mõned arvavad sealsed rannad olevat väga maalilised ja värki, kuid tundub, et inimesed alati leiavad, et ilusam on seal, kus nemad hetkel ei ole. Mitte et need rannad seal poleks uhked olnud või nõnda, samas midagi ahhetamapanevamat seal küll ei ole kui siin põhjarandadel.


Kangaroo Valleys ööbisime ühel kõrvalisel laagriplatsil. Kohe külje alt voolas sealt mööda ilus Kangaroo River, mille peal on võimalik ka kanuutada. Ning ilmselgelt jäime me viimasest rühmast just maha. Mis seal ikka, oligi aeglase vooluga jõgi:)


Päikeseloojang Cam'i tagahoovist.


Sel aastal saadi meilt jõulukingiks piparkooke maja kujul. Ühte neist kokku kleepides kõrvetasin veel sõrmed ära tulise vedele suhkruga. Kokkamise rõõmud:)


Kangaroo Valleys nägime esimest korda wombateid vabas looduses. Peris vahvad tegelased. Öösel oli kuulda kuidas nad nosisid meil otse telgiukse taga.


Wombati urg.


Kui Sul pappi mõlema jalaga segada on, siis võid sellist reklaami ka endale tellida. Veel parem, suisa kaks kopterit korraga.


Mulle meeldivad paremale-pahemale-üles-alla teed väga-väga.