pühapäev, 31. august 2008

Lumi!

L'inud n'dalal k'isime Min'i, Cameroni, Holly ning Lucy'ga m'gedes puhkamas. Et meil ei olnud ei aega ega raha, et minna lumistesse Austraalia Alpidesse, pidime leppima Sydney kylje all olevate Sinim'gedega. Mis l'ppkokkuv]ttes puhkuse seisukohalt t'itis oma eesm'rgi sada protsenti ning natuke pealegi veel. Peaatraktsiooniks pidi meil saama plaanide kohaselt Jenola koopad (mis seni konkurentsitult suurimad koopad, mida meie oleme kylastanud ning kuhu ma tahaks tagasi koobastesse ronima minna). Kuid plaanimata tegevused on alati k]ige vahvamad ning ma ei oleks osanud k]ige paremate plaanide j'rgi ka ette n'ha, et me lumes]da saame teha seal. Yhe kohaliku k'est igatahes kuulsime, et seal koobaste l'hedal olla 4 p'eva eest lund sadanud ja et siin seal tee ''rtes varjulisemates kohtades v]ib veel midagist leida. Ega ma kaua ei m]elnud ning varsti olimegi k]ik yleni selles v'heses lumes. Ning k]ige toredam selle k]ige juures oli see, et ei Lucy ega Holly polnud varem oma elus lund n'inud. Eestis vist ei leia 5-aastast last, kes pole elus lumega kokku puutunud, aga nagu arvata v]is, tydrukud l'ksid sellest p'ris p;;rdesse. Muidugi mitte nii hulluks kui mina ja Cam, kes me kolisime lumes]jaga isegi autosse teinekord. Kuna m'gedes on hoopis teine kliima ning pinnas kui k]igest m]ne tunni autos]idu kaugusel olevas Sydneys, siis leiab sealt hoopis teist masti taimi.. meile palju tuttavamaid ning kodusemaid. Nt h'sti palju on kaskesid ja tammesid. Ja kuna praegu kevad on, siis ]itsevad igal pool nartsissid ning krookused ning tulbid ning v]]rasemad... Ja isegi majad olid rohkem majade moodi oma k]rgete viilkatustega. M]nel hetkel v]is t'iesti arvata, et oleme tagasi Eestis, v.a. muidugist need suurd m'ed taustal. Ja muidugist yldse ei tee paha, kui puhkuse ajal on Sinu p'ralt terve maja. Ja kui selles majas on SUUR k;;k ning m]nus kamin. Ja muidugi head s]brad ja kaks pisikest armast tydrukut. Ega vist t]esti ei saa enam paremat puhkust tahta.


LUMIII!!


Nii v'he ongi vaja, et suur mees hulluks ajada peast ning oma laste vastu h;ssitada.


T'pselt enne seda olid koopas k]ik tuled kustus ning seal oli nii pime, et isegi pimedas toas silmi k]vasti kinni pigistades ei saa nii pime olla.


..ja kui tuled p]lema pisteti, v]is siitsealt kividelt n'ha valgust vastu sillerdamas. Mida muidugi ei ]nnestu kuidagi pildile saada.


Puuhaldjas



Tegelikult on see pilt minu uuest mytsist.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

ma ütleks, et see viimane pilt on pigem sinu uutest lokkidest, mis mütsi alt piiluvad :P

01 september, 2008 11:54  
Blogger Unknown said...

Just täpselt, Anna-Liisa! Mul tuli sama mõte:)))

10 september, 2008 22:12  

Postita kommentaar

<< Home