pühapäev, 10. august 2008

Pilt vol.17


Pisike ]htune piknik Manly tammi ''res. Pimedas jahtisime possumeid taga taskulampidega..


Sellest on juba omajagu aega m;;das, kuid MacKays sai sihukesi telke pystitatud kaevandusmessi tarvis.. V]ttis paar p'eva ning 15 meest, et yks valmis saada. Igatahes nyyd ma saan aru, kust sellised k]rged myygipinna hinnad tulevad messidel.


Yks p'ev l]ikasime yhe suure eukalyptipuu ymbert viinapuu v''te 'ra. Suures osas polnud puud enam v''tide alt n'hagi, kuid ettevaatlikult, puu koort mitte vigastades, v''did ylevalt alla l]hki l]igata yhe kylje pealt, oli v]imalik neid suur kogus korraga umber puu 'ra "koorida"


Palmipuu tipp.


M]ista m]ista


Minu m;letamist m;;da v]ib ka Eestist osta Bundabergi rummi.. Teate kyll, see suure j''karuga logo. Austraalia suurim rummitootja ikkagi. Kuid suhkruroost rummiks saab see k]ik sellistes hoonetes. Ei n'e just k]ige viisakam ja esinduslikum v'lja.


..ja"a''a''a''r - ja''ljed..


Austraalias kehtib kaks reeglit.. Mida ilusam lind, seda jubedam h''l ning k]ik kohalikud taimed n'i vad omavat tugevaid ning teravaid okkaid. See konkreetne puu, mis v]ib kasvada mitukymmend meetrit k]rgeks, on kyll aafrikast p[rit, kuid tunneb end siin siiski p'ris h'sti.


N'ljased puud.