esmaspäev, 16. november 2009

Tagasi

Peaaegu.
Homme varahommikul istume esimese lennu peale, mis viib meid 9 tunniga Aasiasse Bangkoki, kus peame passima 8 tundi, et j'rgmise lennu peale saada. 11 tundi lendu ning maandumine Viinis, kus on kergelt v'hem ootamist, ehk et umbes 7 tunni kanti ehk oli. Ning siis viimased paar tundi ]hus taas ning peaaegu kodus. Peaaegu, sest Eestist lendama hoopis yle ning maandume Helsinki Vantaa lennujaamas. Neljap'eva hommikul praamiga Eestisse ning reedel Tartusse. Ja ilmselt igasugused t'psemad plaanid 100% puuduvad.

Praegu on pea paksult segadust t'is. Ei oska kohe mitte arvata heasti ega pahasti kojulendamisest. Yhelt poolt on muidugi jube tore pere ja s]pru ja tuttavat kanti n'ha, teisalt on selline ]]nes teadmatuse tunne j'llegi sees. Peaaeegu samasugune kui kahe aasta eest, mil kodust lahkusime. Meie peamine Austraaliassetuleku p]hjus oli vastutuse ja 'elu alustamise' eest pogenemine. Me lootsime, et siin olles kukub p'he m]ni idee, kuhusuunas oma elu edasi suunata. Aga tegelikkus on selline, et me oleme umbes sama targad kui lahkudes. Kui mitte veel rohkem segaduses, sest valikuid tundub nyyd nii palju enam olevat. Ja ma ei n'e enam oma elu just raudkindlalt Eestiga seotud olevat.
Seega tuleb j'lle v]tta ette yks p'ev korraga ning loota, et m]ned asjad ise paika loksuvad. Ning yritada v]tta parimat, mida sellest porisest Eestimaa sygistalvest v]tta saab.

Juba ]ige pea n'gemiseni..
M.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Viinist Helsingisse soovitan jätkuvalt kasutada Finnairi :U
http://uudised.err.ee/index.php?06184745

16 november, 2009 16:45  
Blogger melec said...

kas neljapäeva ööseks on tallinnas koht olemas kus ööbida? muidu kui peaks vaja minema siis võite minu poole tulla!

17 november, 2009 15:49  

Postita kommentaar

<< Home