esmaspäev, 2. november 2009

Mihkel Jaaksonist

Liisi on ypris veendunud, et Michael Jackson ei ole sugugi mitte surnud. Otse vastupidi. Liisi usub, et tyybil sai lihtsalt villand k]igest ja k]igist ning otsustas oma surma lavastada, et rahus pensile minna. T]en'oliselt ostis endale m]ne saare kesk permuuda nurki, kohe John Lennoni ning Elvise k]rvale, kes seal siiani lahedalt vanadusp]lve naudisklevad.
Mine tea.
On kuidas on, tema l'inud suvesse plaanitud comeback kontsertid Londonis toovad vaatamata 'ra j''misele siiski p'ris korraliku raha sisse, sest proovidest on kokku pandud nii uus album - mis kyll v'lja arvatud yks lugu on p]him]tteliselt j'rjekordne "parimad" kogumik - kui ka kontsertfilm, mis paisati kaheks n'dalaks k]ikidesse maailma kinodesse. Ilmselt on yleliiane ;elda, et piletid l'ksid sama heasti kaubaks kui nood 50 v'ljakuulutatud ;raj''nud kontserti Londonis. Ja tundub, et k]ige suuremad p;idlahoidjad on asiaadid ning eurooplased.
Me ei saanud ka juhust kasutamata j'tta ning aus]na, mina olen t'iesti rahul. Justkui yks hea kontsert pisukeste vahepaladega oli.
Ning mine tea, ehk yhel heal p'eval Mihkel Jaakson pyhib oma paradiisisaare liiva jalgadelt ning ilmutab end taas. V]ibolla siiski mitte.