reede, 23. veebruar 2007

Mitmesegast

Jah, ma ei käinud Tartu suusamaratonil. Erinevatel põhjustel ei julge enam järgmise aasta kohta midagi kindlat lubada. Ent tahtmine on siiski suur. Siiski tuleb asjad panna tähtsuse järjekorda ning kui on valida, kas lasen endal hamba korda teha või maratoni sõitma minna, siis ma kaua ei mõtle. Suusatada saab Tähtvere spordipargis ka.

Homme on Eesti Vabariigi aastapäev. President võõrustab külalisi Tartus, Kuidagi tore tunne on südames. Ikkagi minu kodulinn ju.. omamoodi. Härra Ilves on siiani sümpaatse mulje jätnud ning tema otsus Eesti sünnipäevapidustused Tallinnast ära viia on väga.. positiivne. Tallinn ≠ Eesti.

Kuu ja enamgi tagasi näitas ETV (võin ka eksida) James Cameroni filmi
Terminator (Hävitaja?! Millegipärast on Eesti filmispetsialistid otsustanud seda pealkirja mitte tõlkida või siis mugandanud seda Terminaatoriks). Sai seda A juures vaadatud ning üks ei saa teiseta jääda ning kolmaski tuli üle kaeda. Kuberner Arnold lubas, et me näeme veel ning sellise teadmisega see triloogia oma otsa leidis. Et aga iganädalasest filmiõhtust kujunes juba omamoodi traditsioon, tuli leida uut vaatamist. Väljavalituks osutus Georg Lucase kosmoseseep Star Wars (Tähesõjad) ning esimesena ettevõetuks Star Wars: Episode IV - A New Hope. Ehk siis kronoloogilisele järjestusele eelistasime filmide valmistamise järjekorra - vanad ees ja uued takka. Igal juhul saab hea ning ühel päeval näeme, kuidas Anakin Skywalkerile kuulus must kostüüm selga lükatakse.
Dr. Henry Jones, Jr; John J. Rambo; Thomas A. Anderson; Robert Balboa, Sr. - teie olete järgmised