kolmapäev, 27. september 2006

Texase korravalvurit mäletate?

Vol.1

*Chuck Norris mängis vene ruletti täielikult laetud relvaga. Ta võitis.
*Tuhandete aastate eest kohtas Chuck Norris karu. Viimane ehmus niivõrd, et põgenes arktikasse ning tema järeltulijad on siiani hirmust valged.
*James Cameron tahtis Terminatori filmi peaosasse Chuck Norrist. Kuid taipas peagi, et ta ei taha teha dokumentaalfilmi ning palkas hoopis Arnold Schwarzenegger'i.
*Bermuda kolmnurk oli kunagi Bermuda nelinurk, kuni Chuck Norris lõi Roundhous löögiga ühe nurga minema.
*Chuck Norrisel kulub 60 minuti vaatamiseks 20 minutit.
*Sarja 'Ellujääja' esialgses versioonis saadeti inimesed ühele saarele Chuck Norrisega. Kuid keegi ei jäänud ellu ning keegi ei ole ka nii vapper, et filmimaterjali sealt ära tuua.
*Kui otsid Google'st "Chuck Norris getting his ass kicked", siis ei saa ühtegi vastet. Sellist asja lihtsalt ei juhtu kunagi.
*Kui Chuck Norris ja Mr.T läksid koos baari, siis see hävis silmapilkselt. Lihtsalt ükski hoone ei kannata välja kaht nii vägevat tüüpi.
*Chuck Norris tellis Burger Kingist Big Maci. Ja sai selle.
*Alguses ei olnud midagi. Siis lõi Chuck Norris roundhouse löögiga mitte midagile näkku ning ütles "Get a job". Selline on universumi lugu.
*Chuck Norris leiutas musta värvi. Tegelikult leiutas ta kõik spektrivärvid. Välja arvatud roosa. Tom Cruise leiutas roosa.
*Kui Chuck Norris räägib, siis kõik kuulavad. Ja surevad.
*Chuck Norris leiutas oma karate. Chuck-Will-Kill.
*Chuck Norris suudab nulliga jagada.
*Hiina müür ehitati Chuck Norrise eemal hoidmiseks. See ei õnnestunud.
*Enamus inimestel on 23 paari kromosoome. Chuck Norrisel on 72. Ja kõik on mürgised.
*Ei ole olemas evolutsiooniteooriat. Kõigest nimekiri loomadest, kellel Chuck Norris lubab elada.
*Chuck Norris luges lõpmatuseni. Kaks korda.
*Chuck Norrisel ei ole kella. Ta otsustab ise, mis aeg on.

teisipäev, 26. september 2006

Ise tehtud ...

Juba päris mõnda aega ei ole ma enam fotokaga väga palju ringi vehkinud. Sellest johtuvalt ei ole ka mathjuu.pri.ee pildialbumisse lisamaterjali tekkinud. Kõige parem viis seda asja parandada, on aga lisada mõned pildid, eksole. Seda enam, et need selgitavad natuke ehk seda, miks ma olen oma vaba aega järjest vähem ja vähem pildi tegemise peale kulutanud. Sai albumisse lisatud uus kategooria - 'Ise tehtud', millises saavad olema kõik vähegi käsitöö alla kuuluvad objektid, millega olen ühele poole saanud või kohekohe saamas. Lisaks üritan igat eset paari sõnaga kas tutvustada või iseloomustada ning samuti lisada juurde esemele omased karakteristikud. Nõndaks siis. Hetkel on see galerii küll väikesemahuline, kuid ajapikku ma loodan sellest saada mahuka ning mis peamine, väga kirju pildikogu. Kes lähemalt huvitatud, see klõpsib järgnevale viidale, keda aga üldse ei huvita, see ilmselt ei ole üldse seda postitustki lugenud ning tõenäoliselt ei tee seda ka edaspidi.

http://mathjuu.pri.ee/pildid/index.php?x=browse&category=7

kolmapäev, 20. september 2006

Kui Nintendo oli Super

Filosoofiaosakonna teaduskonnal on päris mitmeid aineid, millest võtab osa umbes miljon üliõpilast. Peaasjalikult on tegemist filosoofia teaduskonna enda tudengitega, erandina mõned äraeksinud ning üksikud mujalt pärit asjahuvilised. Seega võib öelda, et umbes miljon miinus mõned kogu kuulajaskonnast on humanitaarteadlased - mõnede arvates need õiged üliõpilased - sellised väljaveninud kampsunites ning tennistes sasipeadest poolboheemid, kes hõljuvad loengusse täiesti omas maailmas ning teevad ülestähendusi vanamoeliselt pastaka ja paberi abil. Nad on isesugused ning neid ei huvita, mis teised arvavad. Nende hulgas ei ole õigusteadust õppivaid peeneid kõrgekontsalisi miniseelikutes moekaid tibisid ega pikajuukselisi sülearvutikotiga ringijooksvaid itispetse. Nemad on filosoofid ja lingvistid ja kõiksugu muude humanitaarsete kallakutega teaduste noored entusiastid.
Ja siis ühtäkki istub minust paar rida eespool üks tüüp, kes ei maga ega kirjuta ega aja kõrvalistuva sõbraga juttu. Tema pilk on suunatud laual oleva arvuti ekraanile. Õigemini seal toimuvale. Ja mulle meeldib see, mis seal toimub.
On 'Kirjandus- ja teatriteaduse alused' loeng.
Ei, helendavalt arvutiekraanilt ei tulnud täiskasvanutele orienteeritud film. Ei olnud ma ka tunnistajaks mingisugusele õppejõu vastu suunatud pahateole, sest see sama tüüp seal arvuti taga oli kehastunud ahviks ning andis pahadele pasunasse. Punane nokats ei lasknud eksida - Diddy Kong, Donkey Kongi lemmiknõbu. Suurepärane SNESi Donkey Kong Country teine osa: Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest. Mäletan unetuid öid seda mängusarja mängides. See oli umbes 10 aasta eest. Hiljuti leidsin enda jaokski uuesti SNESi mängud. Ei. Ma ei ole ostnud konsooli, kuigi nii väga tahaks seda pulti taas käes hoida. Google on see võlusõna taas. Tegelikult on veel teine ja suuremgi võlusõna. Emulaator.
Klassikud ei sure kunagi. Isegi filosoofid oskavad neist lugu pidada.

teisipäev, 12. september 2006

Käi jala!

Tartu kesklinnas on viimased päevad üritanud end maksma panna üks suur, ligemale pooleteistmeetrine, punane kets, kes kuulutab kõigile, et käidagu jala.
Muigan, istun ratta peale ning sõidan edasi.
Käi ise...

laupäev, 9. september 2006

379

Homme, pühapäeval, 10. septembril linastub esimene jagu Simpsonite 18.ndast hooajast. Jagu nimega "The Mook, the Chef, the Wife, and Her Homer" kannab järjekorranumbrit 379.
Pole ju sugugi paha, või mis.

-->
Simpsonid nägid kunagi muideks välja sellised. 18 aastaga pole nad just palju arenenud füüsiliselt. Ega tegelikult ka vaimselt. Siiski see ei takista kollasel perekonnal 2007 aasta suvel kinosid vallutada. Ja seda nad kindlasti teevad.
Ja ehk näeme kunagi ka jagu numbriga 500.

teisipäev, 5. september 2006

Roheline

Kui Eesti Vabariigi liikluseeskiri näeb ette, et algajal autojuhil peab esimestel sõiduaastatel olema nii auto esi- kui tagaklaasil nelinurkne märk rohelise vahtralehe kujutisega valgel taustal, siis tänasest tundub olevat see idee leidnud kasutust ka muudes eluvaldkondades. Küll veidi muudetud kujul. Nimelt juhtusin nägema täna elektrikuid. Neid oli kolm. Ja nad olid autoga. Sellisega, millel on tõstuk ka küljes, et pääseda paremini ligi kõrgetele elektripostidele. Kaks meest olid tõstukiga üleval ja üks jälgis olukorda alt. Ja tal oli vahtraoks kiivri külge torgatud. Vist märk sellest, et ta on veel "roheline" ja kogenematu. Peale selle oli tal veel "mul-on-jube-pohmakas-tahan-koju-magama-minna" nägu peas.
Samas võis see olla ka mõni äraeksinud Kanada kodanik.

D'oh!


Mingi kool vist hakkas jälle:S