teisipäev, 29. november 2005

Aeg teeb selgeks kõik

Aega on selle kiire asjaga... Nõnda mõtlen tihti omaette. Või no mis kiire ta ikka on. Tea, kas on üldse lugejaid peale mu enda. Samas pean ma ennast ka kõige tähtsamaks lugejaks siin.. Teinekord lihtsalt tore pilk peale visata ja meenutada. Ent siiski on selle kõige kergusele vaatamata nii raske paar rida iga päev kirja panna. Seda enam, et iga päev saab internetis ikka vähemasti mõni minut veedetud. Tahtejõud või mis iganes on puudu. Vist.

Maailmaasjad ei ole korrast ära. Need on lihtsalt imelikud. Ja mina oma imelikkusega tundub, et sulandun sellesse meeldivalt.. Kuid paraku mitte alati. Jääb vist siiski imelikkusest vajaka.
It's a mad, mad, mad, mad, mad world.

On äärmiselt tobe, kui inimesed teevad midagi maha, ilma ise seda nägemata, maitsmata, kogemata. Ei ole ma ka ise sellest patust ehk päris puhas ja eks igaühel ole mõninga suhtes eelarvamusi. Kuid siiski ei tasu hakata sõbra autot maha tegema, ilma enne tollega sõitmata. Või mõnda filmi või raamatut hoopiski. Vahet ei ole. Mulle meeldib Harry Potter. Olgu ta siis teie arvates maitselage, plagiaat või lihtsalt nõme. Teil on teie arvamusele täielik õigus ja mul on hea meel, et te minuga kõiges ühte meelt ei ole.. Teie, kes seda bloogi ilmselt mitte kunagi ei loe. Või äkki..??

Õppida õppida õppida...
Ja siis tööd teha tööd teha tööd teha...
Ja palju.
Siis tuleb lõpuks armastus ka.

neljapäev, 3. november 2005

Legend

..of Zorro.
Taaskord sain kinnitust sellele, et Spielberg on maailma parim
director/producer. Ta lihtsalt suudab... teha seda, mida suurem osa filmitegijaid ei suuda. Ja kui lisada tema tööle veel samast kaliibrist näitlejad, siis lihtsalt ei saa halvasti minna.
Ja ma muuseas vihkan iga päevaga rohkem korvpalli. Nõme ala,
if you ask me. But who gives a shit. Nõnda.

teisipäev, 1. november 2005

Pilk

Ta kõndis mulle tänaval vastu. Õhtu oli. Hämar. Ta vaatas mulle otsa. Meie pilgud kohtusid. Hetkeks. Silmapilguks. Läksime edasi oma teed. Kõigest mõne meetri, et seisatada. Et heita pilk selja taha. Mina vaatasin. Tema ka vaatas. Naeratasime. Me tundsime. Teineteist.
Ka nägijad võivad olla pimedad.