teisipäev, 24. juuni 2008

"rge mitte mingi hinna eest minge Zohanit vaatama!!!

Millal ollivuudi mehed ja naised hakkavad aru saama, et nad teevad miskeid idiootseid kom;;diaid? Samas kui me t'na kinos Zohanit vaatasime, v]is j''da mulje, et mitte niipea. Sest seni kuni inimesed nende idiootsete jalaga-n'kku, peeru ja lamedate seksinaljade yle end pooleks on n]us naerma, on filmitegijad n]us neilt k]ik kymme nahka koorima ning kui keski tahab n'ha t]eliselt naljakat kom;;diat, peab ta p;;rduma indie-filmide poole. Igatahes mul on tunne, et ma edaspidi hakkan iga hinna eest v'ltima filme, milles on kaasategev Adam Sandler. Ja kui te just raha peale vihased ei ole, siis minge Zohani asemel vaatama hoopis Kung Fu Pandat, mis on miljon korda naljakam, kuigi isegi see ei saanud m;;da m]ningatest lamedatest naljadest. Reklaamklippidest igatahes tundub, et selle aasta parim (animatsioon)kom;;dia on alles tulekul Wall-E n;ol. See pisike robot on t]siselt yks sympaatsemaid tegelasi, keda animaatorid on suutnud luua.

Ja kuna me nyyd t;;ga j'lle s]pradeks oleme saanud, v]ib peagi oodata perre uut liiget uue sylearvuti n'ol ning see t'hendab ehk rohkem pildimaterjali ning yhtteist muud ka ehk lisandumas. Ja saab l]pp neile paber ja pliiats sissekannetele. Ees ootab ainult veel see raske osa ehk siis selle uue s]bra v'ljavalimine poes. Hmm. Decisions, decisions...

teisipäev, 10. juuni 2008

Igav

Tyytu


Elukad


Sipelgapesa


Kullarannik


Umbes n]nda n'evad kohalikud oma kohalikke elukaid.. va kilpkonn


Darth Vader vs Obi-Wan Kenobi

Paber ja pliiats vol.4





reede, 6. juuni 2008

Pilt vol.16


Pokud ja Liisi


Lorikeedi parv


"'rmiselt ise'ralikud metsad on siin Austraalia maal. Kohe selja taga kasvasid hoopis suured eukalyptid ning 'rohupuud' ja palmid ja v'rgid.


Mingi soo moodi asi ookeani veerel


Sygis


Mangroovipuu ]ied.


Paradiisirand


Ja kohe kui sellelt liblikalt pilgu saime, vahtis meile vastu suur uss keset teed. M]lemad hyppasime kohe meeter maad taha poole ja niipea kui see uss l'inud oli, panime kiirel sammul auto poole ajama.

Paber ja pliiats vol.3





Terra Australis

kolmapäev, 4. juuni 2008

Pilt vol.15


Mmmm... suhkur.


Selliseid sipelgaid kyll Eestis ei ole..


Eesti vutikoondis k'ib salaja (oma uues vormis?) Austraalias harjutamas?


Head isu!