esmaspäev, 28. märts 2005

Bahá?u?lláh

Äge.
Olete Te kunagi netis lambist otsingumootoritesse sõnu toksinud ja vaadanud, mis te leiate sealt. Ma eile tegin seda. Oma lemmikus otsingumootoris, ehk google.com-s. Eriti huvitav on, kui paned mõne sõna ning vajutad nuppu 'Ehk mul veab'. Ma otsisin õnne. Ning mind saadeti sellisele lehele http://www.bahai.ee/onn.htm.

Kõige tähtsam on rahulolu igasugustes tingimustes. Tänu sellele on inimene kaitstud haiguslikest olukordadest. Ärge alistuge kurvastusele ja kurbusele, need põhjustavad suurimat viletsust. Kadedus hävitab keha ja viha põletab maksa. Vältige neid kahte nii, nagu väldiksite lõvi. Bahá?u?lláh ...
Niimoodi kirjutati seal.

Ma vist olen õnnelik inimene.

pühapäev, 27. märts 2005

Perpeetum mobile

Kus olid Sina täna öösel kell 03:30? Magasid? Kuidas Sa küll võisid sellise hetke maha magada:S.
Ilmselt pole asi siiski nii hull. Seda hetke polnudki ametlikult olemas. Vist. Eestis vähemasti. Siiski Aeg ei kao kusagile. Liigub ikka omasoodu edasi. Vaatamata sellele, kas inimesed keeravad oma kellasid edasi või tagasi. Aega ilmselt ei huvita sellised tühised asjad. Voolab omasoodu edasi.

Ning teeb kell teeb tik-tak, tik-tak...

laupäev, 26. märts 2005

Eesti vs Slovakkia

Täna ma õppisin seda, et küüslaugu leibasid ei ole hea arvuti juures süüa. Või vähemasti mitte, kui pead klaviatuuri ka samal ajal näppima. Isegi telekapulti mitte. Sest see saab nii ebamõnusalt rasvase korra peale. Ja nii mõnusalt libedaks muutub kõik. Tegelikult ei ole see mõnus vaid väga ebameeldiv ning pealegi omandab see kõik vastiku rasvahaisu. Aga leivad on siiski head.

Jalgpall. Eesti vs Slovakkia - 1:2 ehk siis meil-sitasti-neil-hästi. Jääb huviga järgmist mängu ootama, ja loodame, et Venemaast käib jõud üle:)

neljapäev, 24. märts 2005

Jookskem

Juba pikemat aega mõlgutan taas peas mõtet hommikusest jooksmisest. Nii nagu 12. klassis kevadeti sai igal hommikul 0555 ärgatud. See oli täitsa meeldiv isegi. Samas kui hommikul on kaheksast kool on juba 7 aegu väga ränk ärgata. Ent kõik on harjumise asi. T sai üle pika aja ujumasgi käidud. Seda ka ainult tänu A.Orglale (olgem siiski anonüümsed O. Antile). Ma ei hakka mingeid lubadusi andma, ent üritan lähiajal hakata siiski hommikujooksudega tegelema.

Blacky. Naljaka häälega. Mitte halvas mõttes.

teisipäev, 22. märts 2005

Kuulata. Nüüd kuula. Kuula.

Vahest lihtsalt on selline päev, mil ei viitsi mitte midagi teha. Juba hommikul ärgates saad aru, et täna on päev, mil Sa ei tee mitte midagi. Siiski suutsin ära käia hambaarsti juurs (juba õige mitmendat teisipäeva järjest).Käisin ujumas. Ning vaatamata koolivaheajale ei olnudki seal nii palju mudilasi kui esimese hooga arvasin. Igatahes üle kuu aja ujumas käies taas võttis keti maha ning kui veel saunas ka käidud sai, oli hea uni garanteeritud. Varsti on aga järvedelt jõgedel jää kadunud ning saab juba looduslikes tingimustes veemõnusid nautida.

Oled nüüd rahul?? Ah? Ah? Mis?:S

esmaspäev, 21. märts 2005

Porcelain

Kas teil on mõned hambad plomm? Aga kas teil on teinekord plomm ära tulnud? Näiteks iiriskommi külge kinni jäädes?! Minul juhtus just selline lugu. Praegu laiutab hamba asemele harjumatu auk. Ma pole kunagi hambaarstist pidanud suurt. Enamik vist ei tee seda. Kuigi nende amet on vägagi tänuväärt. Aitäh kõigile hambaarstidele.
Ja kevad on juba nii tugevalt peale tungimas, et päev on endale seitsmeni õhtul elamise õigust võidelnud ning päike peab ka visalt ja järjekindlalt sõda lume ning jää vastu.

reede, 18. märts 2005

Kiluvargad

Läti - meie naaber. Käisin neil külas, veendumaks, kas neil ikka on kuus varvast. Kummalgi jalal. Parim hoht selle tegemiseks oli ilmselt kusagil, kus nad paljajalu oleks. Seega valisime Baltimaade suurima veepargi. Ja oma kurvastuseks ei näinud ma mitte ühtegi kuuevarbalist kiluvarast. Aga see-eest olid nad toreda ehitise püsti löönud. Seega, kes pole veel käinud, mingu aga. Ja Riia on väga kaunis linn. Isegi siis, kui külm tuul päev otsa näkku puhubning kerjuslapsed-vanurid iga nurga peal on. Elu on selline.