neljapäev, 1. mai 2008

Muuvis

Mina ei ole süüdi, et nad poodides DVD-d mööda saali siia-sinna laiali laotavad.. Justkui kiusatuseks minusugustele. Kes lihtsalt ei saa neist riiulitest mööda jalutada ilma midagi kaasa krabamata. Nõnda ongi vaikselt täienenud plaadikogumik järgmiste filmide võrra:
9. Terminator 3: Rise Of The Machines True Lies Last Action Hero3 DVD Collection Schwartzenegger. Esimene sisaldas kahte kommentaari ja veel üht-teist mitte nii huvitavat. Ausad valed tegelikult ainuke plaat, millel oli ainult film.
10. Love Actually Notting Hill (siinkohal kasutan juhust ja saadan tervisi Madisele {upsideisi} [Liisi]) Bridget Jones´s DiaryLove Actually plaadil on ohtralt kustutatud stseene, mis on teinekord sama head (kui mitte paremad) kui film ise.
11. Dagö DVD + CD (erisaadetis, mis ei peibutanud siinsetel poeriiulitel)
12. STAR WARS Trilogy Bonus Material. Originaal triloogia valmimisest ülevaadet andev dokumentaalfilmide kogumik, millest põhifilm oli 2,5h. Oma arvamust avaldasid ka mh Steven Spielberg, Peter Jackson, James Cameron, Ridley Scott jt, kes vähemal või rohkemal määral on saanud inspiratsiooni Lucase tegemistest.
13. Star Wars aka Star Wars Episode IV A New Hope Star Wars Episode V Empire Strikes Back Star Wars Episode VI Return Of The JediKõik kolm on topeltplaadid ja sisaldavad nii digitaalselt parandatud versiooni (koos kommentaaridega Georg Lucase ja co poolt) kui originaalset kinoversiooni (kaasas Lego Star Wars II Video Game Demo)
14. American History X The ScoreRed Carpet Heroes Edward Norton. Esimesel filmil kaasas kustutatud stseenid, teisel lisaks veel kommentaarid ja lühifilm Making "The Score"
15. Rodgers & Hammerstein´s CinderellaWalt Disney kompanii muusikaline telefilm, mida Liisi on nii kaua endale tahtnud ja mida on isegi Austraalias nii võimatu leida, et tuli suisa mikihiire maalt tellida.
16. Battlestar Galactica. Season One (2004)Sisaldab kõik 13 esimese hooaja jagu ning lisaks enam kui ühe episoodi jagu kasutamata materjali.
17. Jurassic Park Lost World: Jurassic ParkTopeltkarp Spielbergi dinosaurusefilmidega. Mõlemal plaadil on kaasas ohtralt lisasid.
18. Stargte The Ark Of TruthTähevärava viimase kahe hooaja lahtisi otsi kokku tõmbav telefilm. Ühtlasi esimene film, mis baseerub sarjal Stargate SG-1, mis omakorda põhineb Stargate nimelisel kinofilmil. Paari kuu pärast on tulemas teine film nimega Stargate Continuum, kus saab näha vanu kalliks saanud tegelasi, eesotsas Richard-Dean Andersoniga Jack O´Neill´i osas. Plaadil on veel kommentaaririba filmi tegijate ning Christopher `Teal´c` Judge´ga, dokfilm filmi tegemisest, ülevaade viimasest kahest hooajast ning parimad palad ComicCon festivalilt peategelaste ja filmi tegijatega.
Varsti ei jää üle muud, kui hakata pead murdma, kuidas kõik need plaadid kõige karpidega ükskord Eestisse saab:S